Het uitschakelen van de afstandsvereiste heeft op dit moment nog een aantal beperkingen, deze zullen in de toekomst met een software-update worden opgelost.

• De binnen/buitendetectie wordt nog niet gekalibreerd bij het aanzetten. Daardoor zijn er sommige situaties waarbij Touch to Open ook kan activeren, als je telefoon binnen ligt. Dit kun je zelf controleren door de telefoon op een paar verschillende plaatsen binnen neer te leggen, de deur geheel dicht te doen, en dan een van de knoppen aan te raken. De deur moet dan niet openen.

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat je de deur met een ook met toegangscode kunt openen, zodat je jezelf niet buitensluit.

• Gebruikers die geen 'Touch to Open' en geen 'Openen op afstand' rechten hebben kunnen de deur niet openen met de knop in de app. Deze gebruikers hebben twee mogelijkheden om de deur te openen of vergrendelen:

• Eerst één van de aanraakgevoelige knoppen aanraken op het slot, zodat het slot wakker wordt gemaakt. Als de gebruiker enkele seconden later op 'Open' drukt in de app, kan de LOQED app via Bluetooth de deur openen.

• Een tweede keer op 'Open' drukken binnen 10 seconden. Dit komt omdat het slot door het eerste commando via het internet wakker wordt gemaakt.

Bekijk onze FAQ over Touch to Open voor meer informatie over de technische werking van deze functie.

Let op: sluit de LOQED app nooit af door deze "omhoog weg te swipen", want dan ziet de app het slot niet als je in de buurt komt.