Werkt het slot ook zonder Bridge / internet?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, het slot communiceert met je smartphone via bluetooth zodra je binnen bereik bent.

De LOQED Bridge verbindt met je Wi-Fi netwerk en het LOQED Touch Smart Lock. Zonder bridge of Wi-Fi werken de basisfuncties van het slot echter nog steeds: je kunt de deur openen via Bluetooth of een code. Touch to Open werkt zonder Bridge minder betrouwbaar, en je kunt geen instellingen aanpassen of de deur op afstand openen.