Hoe werkt Touch to Open?

Met ‘Touch to Open’ hoef je de telefoon niet uit je zak te halen. Zodra je thuiskomt, verschijnt er ‘Touch to Open’ op het display.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Touch to Open" is een innovatieve manier om je deur te ontgrendelen zonder je telefoon te gebruiken. Deze functie combineert geofencing, Bluetooth-connectiviteit, en slimme slottechnologie.

Hoe Werkt het?

1. Detectie van Nabijheid: Als je dichtbij je slot komt (standaard 500m), stuurt de LOQED-app een melding naar het slot. Het slot wordt dan actief en wacht op je smartphone binnen een bereik van 3 meter.

2. Slot Wakker Maken: Na het ontvangen van het aankomstbericht blijft het slot gedurende 20 minuten actief, wachtend op verbinding via Bluetooth. Een werkende LOQED-bridge met WiFi is hiervoor vereist.

3. Ontgrendelen: Zodra je telefoon binnen 3 meter van het slot is, herkent je telefoon het slot via Bluetooth. Op het scherm verschijnt 'Touch to Open', waarna je de deur kunt ontgrendelen met een aanraking. Zorg dat je telefoon de juiste instellingen en rechten heeft.

4. Automatisch Ontgrendelen: Deze functie laat het slot automatisch ontgrendelen als het je nadering detecteert. Deze functie kun je aan zetten in de LOQED app.

5. Detectie van Binnen of Buiten: Met twee Bluetooth-antennes bepaalt het slot of je binnen of buiten bent. Het slot opent alleen als je buiten staat.

6. Reactivering: Na gebruik wordt 'Touch to Open' uitgeschakeld. Het wordt opnieuw geactiveerd als een gebruiker opnieuw de 500m radius in komt.

Gebruik Touch to Connect wanneer je dichtbij huis blijft.

Als je binnen de 500-meter geofence bent maar nog steeds "Touch to Open" wilt gebruiken (zoals wanneer je het vuilnis buitenzet of naar een nabijgelegen winkel gaat), kun je de functie 'Touch to Connect' inschakelen. Dit stelt je telefoon in staat om verbinding te maken met het slot en te controleren of het buiten de deur is, en zo ja, het slot zal ontgrendelen. Voor meer informatie over deze functie, kun je het artikel Touch to Connect raadplegen.