Voorkom dat de LOQED-app op Android wordt beperkt door energiebeheerinstellingen
Voorkom dat de LOQED-app op Android wordt beperkt door energiebeheerinstellingen

Gids toont hoe LOQED-app beperkingen op Android door energiebeheer voorkomt. Instructies per OS-versie en telefoonmerk.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Android 13

1. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps > LOQED.

2. Zorg ervoor dat "Machtigingen verwijderen als app niet wordt gebruikt" is uitgeschakeld (als deze optie beschikbaar is).

3. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps > LOQED > Batterij.

4. Selecteer "Onbeperkt" of een vergelijkbare optie om de app vrij op de achtergrond te laten draaien.

5. Ga naar uw telefooninstellingen > Batterij en apparaatverzorging > Batterij > Achtergrondgebruikslimieten (of vergelijkbare optie).

6. Zorg ervoor dat "Ongebruikte apps laten slapen" of een vergelijkbare optie is uitgeschakeld.

7. Ga naar uw telefooninstellingen > Batterij en apparaatverzorging > Drie puntjes (rechterbovenhoek) > Automatisering (of vergelijkbare optie).

8. Zorg ervoor dat "Dagelijks automatisch optimaliseren" en "Adaptieve energiebesparing" zijn uitgeschakeld.

Android 12

Samsung

1. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps > LOQED.

2. Zorg ervoor dat "Machtigingen verwijderen als app niet wordt gebruikt" is uitgeschakeld.

3. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps > LOQED > Batterij.

4. Selecteer "Onbeperkt".

5. Ga naar uw telefooninstellingen > Batterij en apparaatverzorging > Batterij > Achtergrondgebruikslimieten.

6. Zorg ervoor dat "Ongebruikte apps laten slapen" is uitgeschakeld.

7. Ga naar uw telefooninstellingen > Batterij en apparaatverzorging > Drie puntjes (rechterbovenhoek) > Automatisering.

8. Zorg ervoor dat "Dagelijks automatisch optimaliseren" en "Adaptieve energiebesparing" zijn uitgeschakeld.

Huawei, OnePlus, Google Pixel, Oppo, Nokia

1. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps.

2. Zoek en tik op LOQED.

3. Tik op Batterij.

4. Selecteer "Onbeperkt".

Android 11

Samsung

1. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps > LOQED.

2. Tik op Batterij > Batterijoptimalisatie.

3. Breid de lijst uit naar Alle apps vanuit de dropdown-filter.

4. Zorg ervoor dat de schakelaar voor de LOQED-app UIT staat.

5. Ga naar uw telefooninstellingen > Batterij en apparaatverzorging.

6. Tik op het menu met de drie puntjes (⁝), dan op Automatisering.

7. Zorg ervoor dat "Dagelijks automatisch optimaliseren" is uitgeschakeld.

OnePlus

1. Ga naar uw telefooninstellingen > Batterij > Batterijoptimalisatie.

2. Breid de lijst uit naar Alle apps vanuit de dropdown-filter.

3. Zoek en tik op LOQED.

4. Selecteer "Niet optimaliseren".

5. Ga naar de instellingen op uw telefoon > Apps & meldingen.

6. Tik op Speciale app-toegang, selecteer dan LOQED.

7. Schakel Batterijoptimalisatie uit.

Google Pixel

1. Ga naar de instellingen op uw telefoon, tik dan op Batterij.

2. Tik op het menu met de drie puntjes, tik dan op Batterijoptimalisatie.

3. Selecteer LOQED en zorg ervoor dat het is ingesteld op Niet geoptimaliseerd.

4. Ga terug naar Instellingen, tik dan op Apps & meldingen.

5. Tik op Geavanceerd, dan op Speciale app-toegang.

6. Tik op Batterijoptimalisatie en zorg ervoor dat LOQED op de Niet geoptimaliseerd lijst staat.

Android 10

Samsung

1. Ga naar uw telefooninstellingen > Apparaatverzorging, dan naar Batterij.

2. Tik op Batterijgebruik.

3. In deze lijst van batterijgebruik, zoek en tik op LOQED.

4. Zorg ervoor dat "App laten slapen" is uitgeschakeld.

5. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps, tik dan op LOQED.

6. Tik op Batterijoptimalisatie.

7. Breid de lijst uit naar Alle apps vanuit de dropdown-filter.

8. Zorg ervoor dat de schakelaar voor de LOQED-app UIT staat.

Google Pixel, Nokia

1. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps & meldingen.

2. Selecteer de LOQED-app.

3. Tik op Batterij, tik dan op Batterijoptimalisatie.

4. Breid de lijst uit naar Alle apps vanuit de dropdown-filter.

5. Zoek en selecteer de LOQED-app.

6. Selecteer in het pop-upmenu "Niet optimaliseren".

7. Tik op Klaar.

Xiaomi

1. Wanneer u de recente apps-lade opent, sleep uw app naar beneden (deze wordt vergrendeld). Dus zelfs als u recente apps wist, worden ze niet van de achtergrond gewist. Sleep opnieuw naar beneden om uw app van de achtergrond te verwijderen.

2. Ga naar Instellingen > Geavanceerde instellingen > Batterijbeheer > Energieplan is ingesteld op Prestaties.

3. Apparaatinstellingen > Geavanceerde instellingen > Batterijbeheer > Beschermde apps - uw app moet worden beschermd.

4. Apparaatinstellingen > Apps > uw app > Batterij > Energie-intensieve prompt en Blijven draaien na schermuitschakeling.

5. Instellingen > Extra instellingen > Batterij & Prestaties > Batterijgebruik van apps beheren en hier:

• Schakel de energiebesparingsmodi uit

• Kies de volgende opties: Energie besparen op de achtergrond > Apps kiezen > selecteer uw app > Achtergrondinstellingen > Geen beperkingen.

Houd er rekening mee dat deze instructies specifiek zijn voor de genoemde telefoonmerken en Android-versies en mogelijk niet van toepassing zijn op alle apparaten. Zorg er altijd voor dat u de specifieke instellingen van uw telefoon controleert om een optimale prestatie van de app te garanderen.