Apple watch & LOQED

Open je LOQED Touch Slimme Slot vanaf je Apple Watch of iPhone startscherm met behulp van de web API-integratie en Siri-snelkoppelingen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zo open je je LOQED Touch Slimme Slot vanaf het startscherm van je iPhone of Apple Watch:

Let op! Je Apple Watch moet verbonden zijn met je iPhone! Alleen een Apple Watch met een SIM-kaart kan de deur openen zonder dat er een iPhone aanwezig is.

1. Ga naar app.LOQED.com en log in met je LOQED account.
    - Klik op API in de bovenste menubalk.
    - Klik op de knop 'Add new API key' onderaan de pagina.
    - Geef de API-sleutel een naam. (bijv. Apple Watch)
    - Selecteer het slot dat je met je watch wilt openen.
    - Klik op 'Add API Key'.
    - Klik op 'View/Edit' voor de zojuist aangemaakte API-sleutel.
    - Copy het 'Open' command Web URL en plak of bewaar deze URL voor de volgende stap.

ℹ️ Je kunt de deur vergrendelen met je Apple Watch of iPhone met de Web API 'Night lock'-opdracht.

2. Zorg ervoor dat iCloud-synchronisatie op je iPhone is ingeschakeld voor de volgende apps. (iOS-instellingen -> Je naam -> iCloud -> Toon alles)

• Siri

• Opdrachten

• Watch

3. Open de Opdrachten-app op je iPhone en tik op het + -pictogram in de rechterbovenhoek.

4. Tik op 'Voeg taak toe' en zoek naar 'Haal inhoud van URL op'.

LOQED apple watch

5. Tik op de blauwe URL-variabele en plak de 'Open' commando Web API URL van stap 1.

6. Tik op het informatiepictogram onderaan de Opdrachten-app en schakel 'Weergeven op Apple Watch' in.

7. Wijzig de naam en het pictogram van je snelkoppeling door op de pijl te tikken en tik op 'Gereed' als je klaar bent. (Je kunt de snelkoppeling ook vanaf hier aan je startscherm toevoegen).

8. Voeg de zojuist gemaakte snelkoppeling toe aan het wijzerplaat van je Apple Watch:

- Bewerk je huidige wijzerplaat of maak een nieuwe wijzerplaat aan.
    - Selecteer een complicatie om te bewerken en kies 'Opdrachten'.
    - Selecteer de snelkoppeling die je zojuist hebt gemaakt.

Nu kun je je LOQED Touch Slimme Slot openen of vergrendelen vanaf je Apple Watch.

🚨 Let op!
Complicaties kunnen worden geopend als je per ongeluk je Apple Watch aanraakt (bijvoorbeeld wanneer je je armen kruist).