Probleemoplossing
De LOQED bridge is niet verbonden

Configureer een (nieuwe) LOQED bridge

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor een optimale werking van het LOQED Touch Smart Lock moet de LOQED bridge verbonden zijn met wifi.

De App geeft aan dat mijn bridge niet verbonden is met Wi-Fi

1. Controleer of je bridge in het stopcontact zit.

2. Herstart de wifi router.

3. Herstart de bridge door hem kort uit het stopcontact te verwijderen, en daarna weer terug te stoppen.

4. Controleer de status LED-indicator op de bridge. Lees hier wat ze betekenen.

De App geeft aan dat mijn bridge niet verbonden is met het slot.

1. Controleer of het scherm van he slot nog reageert door hem aan te raken. Zo niet, zijn mogelijk de batterijen leeg.

2. Herstart de LOQED bridge door hem kort uit het stopcontact te verwijderen, en daarna weer terug te stoppen.

3. Controleer de status LED lampjes op de bridge. Lees hier wat ze betekenen.

4. Bevestig dat je bridge binnen 3 meter van het slot in het stopcontact zit.