Voor een optimale werking van het LOQED Touch Smart Lock moet de LOQED bridge verbonden zijn met wifi.

De App geeft aan dat mijn bridge niet verbonden is met Wi-Fi

1. Controleer of je bridge in het stopcontact zit.

2. Herstart de wifi router.

3. Herstart de bridge door hem kort uit het stopcontact te verwijderen, en daarna weer terug te stoppen.

4. Controleer de status LED-indicator op de bridge. Lees hier wat ze betekenen.

5. Stel je bridge opnieuw in.

De App geeft aan dat mijn bridge niet verbonden is met het slot.

1. Controleer of het scherm van he slot nog reageert door hem aan te raken. Zo niet, zijn mogelijk de batterijen leeg.

2. Herstart de LOQED bridge door hem kort uit het stopcontact te verwijderen, en daarna weer terug te stoppen.

3. Controleer de status LED lampjes op de bridge. Lees hier wat ze betekenen.

4. Bevestig dat je bridge binnen 3 meter van het slot in het stopcontact zit.

5. Reset zowel je slot als bridge.

De LOQED bridge opnieuw configureren

1. Open de LOQED App en kies je sleutel.

2. Ga naar 'Mijn slot' en klik op 'Bridge configureren' en volg de instructies.