Probleemoplossing
Recovery token gebruiken voor wachtwoord herstel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een LOQED account registreert, wordt je gevraagd om een recovery token aan te maken. Onderstaande stappen leggen uit hoe je de LOQED app kunt gebruiken i.c.m. je recovery token om je account wachtwoord te herstellen.

Let op: Klik hier Als je geen recovery token hebt.

Open de LOQED app en klik op “Wachtwoord vergeten?”

1. Type je recovery token.

2. Druk op 'Bevestigen'.

3. Je wachtwoord wordt nu getoond op het scherm.

Nota bene: Het wachtwoord wordt lokaal op de telefoon hersteld en wordt niet opgeslagen op onze servers.

We raden aan om je wachtwoord te veranderen nadat je deze hebt hersteld.

Wachtwoord veranderen

1. Log in met je gegevens.

2. Vul je huidige wachtwoord in en tweemaal je gewenste wachtwoord.

3. Druk op de “change now” knop.

Nadat je jouw wachtwoord hebt aangepast zal je ook een nieuw recovery token moeten aanmaken, aangezien het vorige token niet meer zal werken.

Een nieuw recovery token aanmaken

1. Open de LOQED app.

2. In jouw sleutelbos, druk rechtsboven op het menu (3 liggende streepjes).

3. druk op “Mijn Account”

4. Selecteer "Maak een hersteltoken”

5. Voer je nieuwe wachtwoord in.

6. Vervolgens krijg je jouw recovery token te zien en krijg je de optie deze naar jezelf te mailen.

7. Zorg ervoor dat je dit token ergens veilig opslaat.