Hoe voer ik een pincode in?

Naast "Touch to Open" kan je ook een pincode gebruiken om de LOQED Touch Smart Lock te openen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Iedere gebruiker kan met zijn eigen zes-cijferige persoonlijke code de deur openen, mits de beheerder deze functie heeft aangezet.

Het LOQED Touch Smart Lock heeft twee knoppen waarmee de code kan worden ingegeven, zodat het aflezen vingerafdrukken geen veiligheidsrisico’s oplevert, zoals bij een 10-cijferig pincode paneel. Als er meerdere keren een onjuiste code wordt ingegeven, kan voor enige tijd geen pincode meer worden ingevoerd. Hoe meer onjuiste codes, hoe langer dit duurt.

Hoe voer je een code in?

De code voer je getal voor getal in. De linkerknop telt (1, 2, 3...). De rechterknop verzet de cursor naar de volgende positie. Bij de laatste positie bevestig je met de rechterknop de code.

Bekijk hieronder een korte demonstratie: