Hoe zet ik Touch to Open of Auto Unlock aan of uit?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aan- of uitzetten Touch to Open

Met ‘touch to open’ kun je de deur openen met een aanraking. Lees hier meer over hoe dit te gebruiken. Na het installeren van het slot staat dit standaard aan voor je sleutel. Je kunt het als volgt uitschakelen:

• Als beheerder voor jezelf: klik op je sleutel (standaard heet die ‘my key’). Scroll naar onder, en kies voor ‘My key settings’. Schakel daar ‘touch to open’ uit.

• Als beheerder voor andere, niet-beheerders: klik op je sleutel (standaard heet deze ‘my key). Klik op ‘All Keys’. Kies de sleutel van de gebruiker waarvoor je ‘touch to open’ wilt uitzetten, verwijder de permissie, en sla de sleutel op.

Aan- of uitzetten ‘auto unlock’

‘Auto unlock’ haalt de deur alvast van het nachtslot terwijl je aan komt lopen. Daardoor kun je de deur zeer snel openen, zeker in combinatie met ‘touch to open’. Lees hier meer over ‘auto unlock’. Na het installeren van het slot staat deze functie standaard aan. Je kunt deze als volgt uitzetten:

• Als beheerder voor jezelf: klik op je sleutel (standaard heet die ‘my key’). Scroll naar onder, en kies voor ‘My key settings’. Schakel daar ‘auto unlock’ uit.

• Als beheerder voor andere, niet-beheerders: klik op je sleutel (standaard heet deze ‘my key). Klik op ‘All Keys’. Kies de sleutel van de gebruiker waarvoor je ‘auto unlock’ wilt uitzetten, verwijder de permissie, en sla de sleutel op.