Touch To Open checklist

Volg deze stappen om problemen op te lossen met de Touch To Open of Connecting to Phone functie van het LOQED Touch Smart Lock

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je begint met het oplossen van problemen, lees hoe 'Touch to Open' hoort te werken. Bijvoorbeeld, je moet 'Touch to Connect' inschakelen om 'Touch to Open' te kunnen gebruiken als je niet minstens 500 meter van je huis bent geweest.

Controleer of je telefoon kan verbinden.

1. Schakel de functie 'Touch to Connect' in.

2. Druk op het woord 'Status' zodat je de buiten- en binnenmodule icoontjes ziet.

3. Raak kort het display aan en controleer of de icoontjes groen worden.

Worden de icoontjes niet groen?

• Herstart je telefoon en/of Bluetooth verbinding en test het opnieuw.

• Herstart je slot door een 9V batterij kort tegen het display aan te drukken, of verwijder binnen kort een batterij en test opnieuw.

• Controleer of een andere admin en/of telefoon hetzelfde probleem heeft.

• Reset de netwerk instellingen op je telefoon en test het opnieuw.
    iOS instructies - Android instructies

Worden de icoontjes wel groen?
Je telefoon kan succesvol verbinden met het slot 🎉

Vervolg deze checklist.

Gebruik de 'Touch to Open' Probleemoplosser.

De 'Touch to Open' Probleemoplosser geeft inzicht in waarom 'Touch to Open' niet goed werkt voor jou of andere gebruikers van je slot. Deze tool kan alleen worden gebruikt door slotbeheerders. Log in met dezelfde inloggegevens als de LOQED app.

Voor sommige oplossingen kan de tool teruggrijpen naar de checklist in het onderstaande artikel.

Controleer ook:

• Je LOQED account is ingelogd op de telefoon.

• De LOQED app actief is in de achtergrond (Apple-iOS).

• Bluetooth is ingeschakeld.

• De locatie van je LOQED Touch Smart Lock. App -> Kies je sleutel -> Systeem -> Selecteer slotlocatie goed staat.

• De internet/data verbinding van je telefoon actief is en je databundel niet op is.

• Dat de batterij besparing modus van de telefoon uit staat.

• Dat de LOQED bridge verbonden is met WiFi.

• De 'Touch To Open' rechten per gebruiker in de LOQED app goed staan. Dit kun je per sleutel controleren/instellen.

Apple-iOS:

Controleer dat de instellingen juist staan via ⚙️ Instellingen -> Loqed

• Locatie -> Altijd + Exacte locatie

• Bluetooth -> Aan

• Ververs op achtergrond -> Aan

• Mobiele data -> Aan

Android

Voorkom dat de LOQED-app op Android wordt beperkt door energiebeheerinstellingen. Afhankelijk van het merk van de telefoon en de versie van het besturingssysteem kunnen sommige instellingen verschillen.

Settings -> Apps -> LOQED

Settings -> Apps -> LOQED -> Permissions

Settings -> Apps -> LOQED -> Battery

Settings -> Battery and Device care -> Battery

Settings -> Battery and Device care -> Battery -> Background usage limits

Settings -> Battery and Device care -> Battery -> Power saving

Klik op deze pijl voor andere merken telefoon instellingen ( Huawei, OnePlus, Google Pixel, Oppo, Nokia , Xiaomi

Android 12

Samsung

1. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps > LOQED.

2. Zorg ervoor dat "Machtigingen verwijderen als app niet wordt gebruikt" is uitgeschakeld.

3. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps > LOQED > Batterij.

4. Selecteer "Onbeperkt".

5. Ga naar uw telefooninstellingen > Batterij en apparaatverzorging > Batterij > Achtergrondgebruikslimieten.

6. Zorg ervoor dat "Ongebruikte apps laten slapen" is uitgeschakeld.

7. Ga naar uw telefooninstellingen > Batterij en apparaatverzorging > Drie puntjes (rechterbovenhoek) > Automatisering.

8. Zorg ervoor dat "Dagelijks automatisch optimaliseren" en "Adaptieve energiebesparing" zijn uitgeschakeld.

Huawei, OnePlus, Google Pixel, Oppo, Nokia

1. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps.

2. Zoek en tik op LOQED.

3. Tik op Batterij.

4. Selecteer "Onbeperkt".

Android 11

Samsung

1. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps > LOQED.

2. Tik op Batterij > Batterijoptimalisatie.

3. Breid de lijst uit naar Alle apps vanuit de dropdown-filter.

4. Zorg ervoor dat de schakelaar voor de LOQED-app UIT staat.

5. Ga naar uw telefooninstellingen > Batterij en apparaatverzorging.

6. Tik op het menu met de drie puntjes (⁝), dan op Automatisering.

7. Zorg ervoor dat "Dagelijks automatisch optimaliseren" is uitgeschakeld.

OnePlus

1. Ga naar uw telefooninstellingen > Batterij > Batterijoptimalisatie.

2. Breid de lijst uit naar Alle apps vanuit de dropdown-filter.

3. Zoek en tik op LOQED.

4. Selecteer "Niet optimaliseren".

5. Ga naar de instellingen op uw telefoon > Apps & meldingen.

6. Tik op Speciale app-toegang, selecteer dan LOQED.

7. Schakel Batterijoptimalisatie uit.

Google Pixel

1. Ga naar de instellingen op uw telefoon, tik dan op Batterij.

2. Tik op het menu met de drie puntjes, tik dan op Batterijoptimalisatie.

3. Selecteer LOQED en zorg ervoor dat het is ingesteld op Niet geoptimaliseerd.

4. Ga terug naar Instellingen, tik dan op Apps & meldingen.

5. Tik op Geavanceerd, dan op Speciale app-toegang.

6. Tik op Batterijoptimalisatie en zorg ervoor dat LOQED op de Niet geoptimaliseerd lijst staat.

Android 10

Samsung

1. Ga naar uw telefooninstellingen > Apparaatverzorging, dan naar Batterij.

2. Tik op Batterijgebruik.

3. In deze lijst van batterijgebruik, zoek en tik op LOQED.

4. Zorg ervoor dat "App laten slapen" is uitgeschakeld.

5. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps, tik dan op LOQED.

6. Tik op Batterijoptimalisatie.

7. Breid de lijst uit naar Alle apps vanuit de dropdown-filter.

8. Zorg ervoor dat de schakelaar voor de LOQED-app UIT staat.

Google Pixel, Nokia

1. Ga naar uw telefooninstellingen > Apps & meldingen.

2. Selecteer de LOQED-app.

3. Tik op Batterij, tik dan op Batterijoptimalisatie.

4. Breid de lijst uit naar Alle apps vanuit de dropdown-filter.

5. Zoek en selecteer de LOQED-app.

6. Selecteer in het pop-upmenu "Niet optimaliseren".

7. Tik op Klaar.

Xiaomi

1. Wanneer u de recente apps-lade opent, sleep uw app naar beneden (deze wordt vergrendeld). Dus zelfs als u recente apps wist, worden ze niet van de achtergrond gewist. Sleep opnieuw naar beneden om uw app van de achtergrond te verwijderen.

2. Ga naar Instellingen > Geavanceerde instellingen > Batterijbeheer > Energieplan is ingesteld op Prestaties.

3. Apparaatinstellingen > Geavanceerde instellingen > Batterijbeheer > Beschermde apps - uw app moet worden beschermd.

4. Apparaatinstellingen > Apps > uw app > Batterij > Energie-intensieve prompt en Blijven draaien na schermuitschakeling.

5. Instellingen > Extra instellingen > Batterij & Prestaties > Batterijgebruik van apps beheren en hier:

• Schakel de energiebesparingsmodi uit

• Kies de volgende opties: Energie besparen op de achtergrond > Apps kiezen > selecteer uw app > Achtergrondinstellingen > Geen beperkingen.

Houd er rekening mee dat deze instructies specifiek zijn voor de genoemde telefoonmerken en Android-versies en mogelijk niet van toepassing zijn op alle apparaten. Zorg er altijd voor dat u de specifieke instellingen van uw telefoon controleert om een optimale prestatie van de app te garanderen.

Neem contact op met LOQED support.

Het kan zijn dat na het doorlopen van bovenstaande stappen Touch To Open pas weer werkt vanaf de eersvolgende keer dat je de 500 meter geofence radius van je LOQED Touch Smart Lock binnen komt.

Heb je alles geprobeerd en werkt het nog steeds niet? Neem dan contact op met LOQED support via de live-chat functie in de LOQED app. Menu -> Chat support