Als je jouw wachtwoord verloren of vergeten bent, kan je jouw wachtwoord herstellen met jouw recovery token. Als je nog geen recovery token hebt aangemaakt of deze bent verloren, kunnen wij je account verwijderen zodat je deze opnieuw kan registreren. Volg daarvoor de onderstaande stappen.

Let op: Heb je wel een recovery token volg dan dit stappenplan.

We hebben geen mogelijkheid om een nieuw wachtwoord voor je instellen, waarbij je je bestaande sleutels behoudt. Dat komt doordat wij je wachtwoord niet weten, en dit wachtwoord wordt gebruikt om de encryptiesleutel van je slot te beveiligen. Dit maakt de beveiliging van het LOQED slot zeer sterk. Ben je je wachtwoord vergeten? Lees dan verder.

Als je jouw wachtwoord bent verloren, dan kunnen we jouw account verwijderen. Afhankelijk van de hoeveelheid beheerders van het slot zul je mogelijk ook het slot opnieuw moeten instellen.

Enkele beheerder

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, en ben de enige beheerder van het slot.

Volg de volgende stappen:

1. E-mail ons op support@loqed.com vanaf het e-mail adres waarvan je je account wil resetten. Wij zullen een controle e-mail sturen, en daarna je account verwijderen. Je kunt daarna je slot alleen nog openen via de pincode (als je deze had ingesteld). Ook kunnen eventuele andere gebruikers het slot nog openen.

2. Start het configuratie proces in de app opnieuw. In de eerste schermen laat de app zien hoe je het slot en de bridge reset.

Meerdere beheerders

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, maar er is nog een beheerder van het slot.

Volg de volgende stappen:

1. Vraag of een andere beheerder eerst jouw sleutel verwijderd. Zo wordt de sleutel en eventueel bijbehorende pincode uit het slot verwijderd.

2. E-mail ons op support@loqed.com vanaf het e-mail adres waarvan je je account wil resetten. Wij zullen een controle e-mail sturen, en daarna je account verwijderen.

3. Maak een nieuw account aan.

4. Vraag of de beheerder een nieuwe sleutel voor je maakt en naar je opstuurt.