Beveiliging
Wachtwoord vergeten of opnieuw instellen.

Ben je het wachtwoord van je LOQED account kwijt of vergeten? Volg deze stappen om het opnieuw in te stellen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je tijdens het aanmaken van je account een recovery token ontvangen en opgeslagen? Klik dan hier

LOQED bewaard je wachtwoord niet en heeft ook niet de mogelijkheid deze opnieuw in te stellen of veranderen. Je account zal moeten worden verwijderd om een nieuw account aan te kunnen maken.

Ben je de enige beheerder van de LOQED?

Alle sleutels en instellingen van het slot gaan verloren bij het verwijderen van je account wanneer je de enige beheerder bent. Na het verwijderen zal de LOQED via de app op je telefoon opnieuw geïnstalleerd moeten worden. Opnieuw installeren kan alleen wanneer je toegang hebt tot de binnenkant van de deur! Klik op de knop onderaan deze pagina om je account te verwijderen.

Ben je geen beheerder, of er zijn nog andere beheerders?

Via onderstaande knop kun je jouw loqed account verwijderen. Er gaan geen instellingen of andere sleutels van de LOQED verloren. Je kunt daarna een nieuw LOQED account aanmaken via de app op je telefoon. Een andere beheerder kan je daarna een sleutel met je delen.