Veel gestelde vragen (FAQ)

Een overzicht van de meest gestelde vragen over het LOQED Touch Smart Lock

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Is het LOQED Touch Smart Lock waterdicht?

De binnenmodule (behuizing van de batterijen) van het LOQED Touch Smart Lock is niet waterdicht. Het slot kan dus niet geplaats worden op een poort of hek, ook niet wanneer deze overdekt is. Het slot kan wel tegen spatwater, bijvoorbeeld wanneer je de deur opent en het regent.

Wat als ik mijn telefoon verlies?

Als je je telefoon bent kwijtgeraakt, log je eenvoudig in met je account op onze website. De sleutel op de verloren telefoon wordt automatisch gedeactiveerd. Of vraag een andere beheerder van je slot om je sleutel in hun app te deactiveren.

Hoe kom ik binnen als de batterijen van het slot leeg zijn?

De batterijen van het slot gaat tot één jaar mee, en je krijgt op tijd een herinnering deze te vervangen. Niet op tijd vervangen? Geen zorgen! Het LOQED Touch Smart Lock heeft een noodstroomaansluiting aan de buitenkant. Druk eenvoudig een 9-volt batterij tegen de connector en open het slot met de app of code.

Mag het slot op brandwerende deuren worden gebruikt?

Ja: Het slot heeft een SKG 3 certificaat en voldoet daarmee aan brand-/rookwerendheidsklasse B van de EN 15684:2012 norm, omdat het cilinderhuis, de kern en de knop bestaan uit materialen met een smeltpunt boven de 840 graden Celsius. Let op: de EN 15684:2012 norm verwijst naar de veelgebruikte EN 1634 norm voor brandwerendheid en rookbeheersingstesten.

Hoe kan ik de naam van het slot of sleutel veranderen of wijzigen

Om de naam van je sleutel of slot te wijzigen doe je het volgende

• Open de LOQED app op je telefoon.

• Kies het slot waar je de naam van wilt wijzigen.

• Ga naar 'Sleutels' -> 'Mijn sleutel'.

• Kies de bestaande sleutelnaam.

• Verander de sleutelnaam en klik op 'Opslaan'.