Een nieuwe sleutel toevoegen is eenvoudig en bestaat uit vijf stappen. Bekijk ook onderstaande video!

1. Maak een nieuwe sleutel door te klikken op het plus-icoon op het ‘Alle sleutels’ scherm.

2. Verstuur de sleutel via een beveiligde berichtendienst zoals Whatsapp, SMS, of e-mail.

3. De ontvanger installeert de app (link #1 in het bericht)

4. De ontvanger maakt een account en logt in.

Let op: De ontvanger moet dus zelf een account aanmaken op zijn eigen e-mail adres, gebruik niet het account dat je al eerder hebt gemaakt.

5. De ontvanger importeert de sleutel in zijn sleutelbos (link #2 in het bericht).

Tip: Je kan tot 250 sleutels op 1 slot aanmaken.