Hoe doe ik de deur op slot?

Zonder sleutel gaat het vergrendelen van je slot nu nog makkelijk, hier leggen we uit hoe je dat voortaan zal doen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met het vervangen van je cilinder en binnenbeslag heb je nu geen fysieke sleutel meer om de deur mee te vergrendelen. Het vergrendelen van de deur gaat voortaan nog makkelijker!

Van binnenuit op slot doen

Als je binnen bent, draai je simpelweg aan de knop om de deur op slot te doen. Als je "twist assist" aan hebt staan, hoef je zelf alleen maar een korte draai te maken. Het slot doet dan de rest.

Van buiten op slot doen

Als je buiten bent, trek je de deur dicht. "Touch to Lock" komt dan op het scherm te staan. Je drukt vervolgens kort op één van de knoppen en de deur vergrendelt.

Mocht je op een later moment willen vergrendelen, of als het slot vraagt of je je pincode wil ingeven, kun je nog steeds één van de knoppen voor 2 seconden indrukken om de deur op slot te doen.

Op afstand op slot doen

Lig je al in bed, of ben je onderweg en je wilt de deur vergrendelen, kan je ook natuurlijk ook de app gebruiken om de deur op slot te doen.

Let op!: als je "Automatisch ontgrendelen" aan hebt staan en je staat dichtbij de deur, dan kan het slot direct weer naar dagslot gaan als je de app te lang open houdt.

Automatisch op slot doen als de deur dicht gaat

De functie auto-lock is niet langer beschikbaar in de LOQED app.

Aangezien het LOQED Touch Smart Lock niet zeker weet of je deur dicht zit, bestaat de kans dat het slot vergrendelt terwijl de deur fysiek open staat.

Het is wel mogelijk deze auto-lock aan te zetten via onderstaand instructies:

1. Log in met je loqed account op app.LOQED.com

2. Klik op 'Locks' in de menubalk en klik op 'Manage'.

3. Verander de Auto-lock instelling naar 'Enabled' en klik op 'Change'

Herstart de LOQED app op je telefoon. Je ziet nu de instelling Auto-lock aan staan.

Het uit zetten van deze functie kun je wel weer in de LOQED app doen.