Met het vervangen van je cilinder en binnenbeslag heb je nu geen fysieke sleutel meer om de deur mee te vergrendelen. Het vergrendelen van de deur gaat voortaan nog makkelijker!

Van binnen

Als je binnen bent, draai je simpelweg aan de knop om de deur op slot te doen. Als je "twist assist" aan hebt staan, hoef je zelf alleen maar een korte draai te maken. Het slot doet dan de rest.

Van buiten

Als je buiten bent, trek je de deur dicht. "Touch to Lock" komt dan op het scherm te staan. Je drukt vervolgens kort op één van de knoppen en de deur vergrendelt.

Mocht je op een later moment willen vergrendelen, of als het slot vraagt of je je pincode wil ingeven, kun je nog steeds één van de knoppen voor 2 seconden indrukken om de deur op slot te doen.

Op afstand

Lig je al in bed, of ben je onderweg en je wilt de deur vergrendelen, kan je ook natuurlijk ook de app gebruiken om de deur op slot te doen.

Let wel: als je "Automatisch ontgrendelen" aan hebt staan en je staat dichtbij de deur, dan kan het slot direct weer naar dagslot gaan als je de app te lang open houdt.