Hoe kunnen gasten naar binnen zonder app?

Soms wil je tijdelijke gasten toegang geven, maar is het niet handig om ze de LOQED app te laten installeren. Gebruik dan een Guest Link.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Natuurlijk kun je gasten een toegangscode geven, maar het is nog handiger een Guest Link te gebruiken.

Met Guest Links kunnen je gasten de deur openen zonder de LOQED-app te installeren. Maak gewoon een nieuwe sleutel, geef deze “Openen op afstand” rechten, en verstuur deze aan de ontvanger op de gebruikelijke manier. De ontvanger hoeft alleen op de link te klikken. De internetbrowser zal openen en een open- en sluitknop weergeven.

Guest Links zijn veilig: We bewaren de encryptiesleutel niet op onze server. Je kunt ook een tijdschema toevoegen aan de sleutel. Dat maakt het uitdelen van sleutels aan je BnB-gasten heel eenvoudig.

Als een gast op de link klikt, krijgt deze de volgende pagina te zien: