Gedeelde sleutel opent in een browser in plaats van de LOQED app
Gedeelde sleutel opent in een browser in plaats van de LOQED app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je tikt op een sleutel-link (https://app.loqed.com/importkey... of https://app.loqed.com/urlkey...), dan opent de LOQED app om de sleutel te importeren. Opent deze link echter in je webbrowser, dan zal je sleutel niet geïmporteerd worden. Hieronder lees je hoe je ervoor kunt zorgen dat de link wel opent in de LOQED app.

Algemeen

• Zorg ervoor dat de LOQED-app op je telefoon is geïnstalleerd.

• Zorg ervoor dat je ingelogd bent in de LOQED-app (anders opent de app wel, maar wordt de sleutel niet geïmporteerd).

• Als je nog geen account hebt aangemaakt, maak deze dan eerst aan, voordat je een sleutel probeert te importeren.

• Probeer de link via een andere app te sturen. Sommige apps ondersteunen het openen van onze app via een link niet, zoals Facebook Messenger. De meeste apps, zoals Whatsapp (nadat je het contact hebt toegevoegd aan je adresboek) en e-mail apps werken in de regel goed.

• In zeldzame gevallen is het nodig om 1 uur te wachten, herstart vervolgens de smartphone, open dan de LOQED-app nogmaals, en probeer het opnieuw.

Android

• Ga naar "instellingen" -> "Apps" -> "Instellen als standaard". Zet daar het schuifje "Ondersteunde koppelingen openen" aan.

• Ga naar "Instellingen" -> "Apps" -> "Als standaard instellen" -> "Ondersteunde webadressen" en zet 'app.LOQED.com' aan.

iOS
Voor iOS zijn geen specifieke instellingen vereist. Wel zijn de punten die hierboven bij het kopje "Algemeen" zijn benoemd van toepassing.