IP-SYMCON integratie

Als je IP-SYMCON gebruikt als domotica systeem dan is het mogelijk om je LOQED Touch Smart Lock te integreren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dankzij de SYMCON community is het nu mogelijk om je LOQED Touch Smart Lock te integreren met je IP-SYMCON home automation.

Met deze integratie is het mogelijk om je LOQED Touch Smart Lock te vergrendelen, ontgrendelen en openen en kan je de huidige status van het slot gebruiken

Om de LOQED Module te installeren, zoek op "LOQED" in de SYMCON Module Store.

Voor uitgebreide installatie instructies (en de broncode) kijk hier:

Je kan daar ook instructies vinden hoe je het kan integreren met je automatiseringen.

De ontwikkelaars raden aan om eerst een backup te maken van je IP-SYMCON instellingen:

Voor een SYMCON Module store handleiding, kijk hier:

Let wel: We hebben deze integratie niet getest en kunnen er geen support op leveren. Voor vragen en support, vraag het de ontwikkelaars en community direct op: https://community.symcon.de/t/modul-module-loqed-smart-lock/128981