Olisto heeft een app voor je Apple Watch ontwikkeld, waarmee je op afstand je LOQED Touch Smart Lock kunt laten openen of sluiten. In dit artikel leggen we uit hoe je deze app kunt downloaden en instellen in een paar minuten.

In dit artikel gebruiken we de Apple Watch als voorbeeld, maar Olisto kan je ook gebruiken om je LOQED op afstand te bedienen met Smart watches van andere merken, zoals; Samsung en Fit Bit . De stappen kunnen enigszins verschillen, maar de algemene procedure zal hetzelfde zijn.

1. Installeer Olisto op je telefoon

Volg eerst de stappen in Verbind je smart home apparaten via Olisto.

2. Download de app op je Apple Watch

Open de App Store op je Apple Watch en zoek naar “Olisto Now”. Tap vervolgens op de download knop rechts van het Olisto icoontje.

3. Open the App and start the Login

Nadat de download is voltooid tik je op de "open" knop in de App Store of open je de app van het apps scherm van je Apple Watch. Na het openen van je app zie je het woord “Olisto Now” in grote paarse letters. Scroll naar beneden en tik op de "Log in" knop. Scan vervolgens de QR-code met de camera app van je iPhone. Wanneer de telefoon de QR-code herkent, tik je op de gele link knop die op je scherm is verschenen.

4. Log into Olisto using your iPhone

Na het tikken op de QR-link kom je op het login scherm van Olisto. Vul je e-mail adres en wachtwoord in en tik "Log in". Tik vervolgens op de "Okay" knop en geef Olisto toegang tot je account.

5. Klaar!

Je kunt nu de Olisto Now app op je horloge openen en ziet dan het volgende scherm. Je kunt via de instellingen kiezen hoe je de knoppen wilt laten weergeven voor eenvoudiger gebruik.