Olisto & LOQED integratie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Olisto is een smart home platform waardoor je eenvoudig kunt verbinden met producten zoals Philips Hue, Spotify, en vele anderen.

Voeg het LOQED kanaal toe

1. Open de Olisto app

2. Tap op "Meer" en kies voor "Kanalen"

3. Zoek het LOQED kanaal en en voeg deze toe. Je moet inloggen met je een LOQED account dat beheerdersrechten heeft.

Nadat het kanaal is verbonden, zie je de sloten verschijnen waarvan je account beheerder is.

Maak een knop

Je kunt in de Olisto app een knop maken om je deur te openen of op slot te doen. Als je Olisto ook op je Apple Watch gebruikt, kun je de knop ook daar terugvinden.

1. Tap op "Now" and choose for "Add button"

2. Geef de knop een naam, bijvoorbeeld "Open deur"

3. Kies onder "Dan" voor "Toevoegen" en daarna voor het merk LOQED.

4. Kies de actie "Open".

5. Tap "Ik ben klaar"

6. Tap "Activeer deze trigg"

Op het "Nu" tabblad zie je nu een nieuwe knop.

Een trigg maken

Het LOQED Touch Smart Lock ondersteunt twee typen triggs: een actie ondernemen als de deur opent of op slot wordt gedaan (bijvoorbeeld een lamp aandoen), óf als er iets gebeurt (de zon gaat onder) de deur openen of op slot doen. Hieronder laten we zien hoe je een lamp aandoet als de deur opent.

1. Tap op "Triggs" en kies voor "Nieuwe trigg"

2. Kies onder "Als" voor LOQED en vervolgens voor "ontgrendeld".

3. Kies onder "Dan" voor toevoegen en kies vervolgens de aanbieder van jouw slimme lamp (bijvoorbeeld Philips Hue).

4. Tap "Ik ben klaar"

5. Tap "Activeer deze trigg"

De volgende keer dat je nu de deur opent, zal de trigg activeren en de lamp aandoen. Let op: zet nooit bij zowel "Als" en "Dan" beide LOQED: er kan dan een oneindige loop ontstaan, waarin het slot steeds opnieuw open en dicht blijft gaan.