Dat is uiteraard zeer vervelend! We gaan onze uiterste best doen om dit probleem samen met je op te lossen.

In eerste instantie is het belangrijk om zeker te weten dat het een defect is, of wellicht een instellingsprobleem. Onze experts zitten klaar om je daarmee te helpen. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via de chat (de knop rechtsonder) of via e-mail (support@loqed.com) tussen 10:00 en 18:00.

Als een onderdeel defect blijkt te zijn, en je bent nog binnen de garantieperiode. Dan zullen we je kosteloos een nieuw onderdeel opsturen, en mits nodig helpen we je via de chat door het herinstallatie proces.