Webwinkel en garantie
Product of onderdeel defect?

Wat moet je doen als je LOQED Touch Smart lock defect is

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is van groot belang om vast te stellen of het probleem inderdaad een defect product is of een instellingenkwestie die opgelost kan worden. Onze deskundige support-team staat voor u klaar om u te helpen bij het vaststellen van de oorzaak.

Ze zijn beschikbaar via live chat in de LOQED-app van 10:00 uur tot 17:00 uur op werkdagen. Als blijkt dat een onderdeel defect is en u binnen de garantieperiode bent, zullen we u snel een vervanging zonder kosten sturen en indien nodig assistentie bieden bij de opnieuw-installatie via de chat.