Hoe maak ik een nieuwe sleutel of code?

Wil je iemand toegang geven? Een sleutel aanmaken en delen is makkelijk!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een nieuwe sleutel toevoegen is eenvoudig en bestaat uit vijf stappen. Bekijk ook onderstaande video!

1. Maak een nieuwe sleutel door te klikken op het plus-icoon op het ‘Alle sleutels’ scherm.

2. Verstuur de sleutel via een beveiligde berichtendienst zoals Whatsapp, SMS, of e-mail.

3. De ontvanger installeert de app (link #1 in het bericht)

4. De ontvanger maakt een account en logt in.

Let op: De ontvanger moet dus zelf een account aanmaken op zijn eigen e-mail adres, gebruik niet het account dat je al eerder hebt gemaakt.

5. De ontvanger importeert de sleutel in zijn sleutelbos (link #2 in het bericht).

Tip: Je kan tot 250 sleutels op 1 slot aanmaken.