Voeg een nieuwe sleutel toe

Wil je iemand toegang geven? Een sleutel aanmaken en delen is makkelijk!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elke gebruiker van het LOQED Touch Smart Lock heeft een eigen account op basis van zijn/haar email adres nodig, en een unieke sleutel.

Alleen beheerders van het LOQED Touch Smart Lock kunnen sleutels aanmaken.

Om een sleutel toe te voegen volg je onderstaande instructies:

• Open de LOQED app.

• Kies het slot waar je een sleutel voor wilt aanmaken.

• Klik op Sleutels -> +Voeg nieuwe sleutel toe.

• Vul de eigenschappen van de sleutel in en klik op 'Voeg toe'.

• Deel de sleutel met de gewenste nieuwe gebruiker.

Wanneer de nieuwe gebruiker de LOQED app wilt gebruiken om de deur te bedienen moet deze al een account hebben en ingelogd zijn voordat je de sleutel verstuurd.

Er kunnen maximaal 250 gebruikers/sleutels aangemaakt worden.

Video instructies voor het maken van een sleutel: