Bij installatie stel je de bridge in zodat deze op je Wi-Fi netwerk kan inloggen. Als je echter je router vervangt, of je Wi-Fi netwerk naam wijzigt zal de bridge offline raken omdat het niet de nieuwe gegevens heeft om in te kunnen loggen op je nieuwe Wi-Fi netwerk.

Als je jouw router hebt vervangen en je wil de bridge weer online krijgen, dan is de makkelijkste methode om je Wi-Fi netwerknaam en wachtwoord te wijzigen naar wat deze voorheen was, dus de naam en het wachtwoord van je oude router.
Het aanpassen hiervan kan je in de handleiding van je router, of op de website van je internet provider vinden.

Is het echter niet mogelijk om deze terug te veranderen, of je wilt juist een nieuw wachtwoord of Wi-Fi netwerk naam gebruiken, dan is het noodzakelijk om het slot opnieuw in te stellen. Volg daarvoor deze handleiding: Hoe stel ik het slot opnieuw in?

Heb je het antwoord gevonden?